O meni

Več kot 10 letne izkušnje na področju zavarovalništva, sodelovanje z vsemi zavarovalnicami na slovenskem trgu, nenehno izobraževanje in delo, ki bazira na spoštovanju in odkritosti so tisti temelji, ki zagotavljajo moje odlično dolgoročno sodelovanje s strankami.

Ključne stvari po katerih sem prepoznan pri strankah so, da:

  • moje profesionalno svetovanje vedno izhaja iz strankinih potreb, saj mi široka paleta raznolikih produktov omogoča neodvisnost in korektnost;
  • se javim na telefon in uredim vse potrebno tudi ob škodnih dogodkih ter v primeru potrebnih pritožb – naše sodelovanje se namreč ob prvi sklenjeni polici šele začne;
  • redno obveščam o novostih, ki ugodno vplivajo na strankino “denarnico”.

O meni pravijo

"Po razočaranju prejšnje zastopnice, sem zelo vesel, da sem te spoznal, ker si pravi človek. To, kar si nama z ženo predstavil, sva takoj sprejela, dal si nama sicer nove ideje, nove stvari, pokazal si nama kako je treba poskrbeti zase in to sva tudi storila. Prav tako si nama pokazal zadeve za najine otroke, katere sva tudi uredila, pa še danes to velja. Za vse skupaj sem ti zelo hvaležen. V bistvu imaš tudi eno odliko oz. tvoj življenjski slog je tak, da ti znaš tudi za sebe poskrbet, za svoje telo za svoje stvari, ne pa sam čakat kaj ti bo dala zavarovalnica, in s tem slogom, ki je blizu tudi meni, pozitivno vplivaš na mene, na nas. Seveda zavarovanje pa mora biti, ker, kaj pa če pride ali pa se kaj zgodi, da si preskrbljen. Primož, hvala ti za teh 10 let, ko si bil, ko si še in ostani tak kot si! "

Štefan Jošt

"Zelo sem zadovoljna s svetovanjem, saj je razlaga razločna in enostavna. Primož je prijazen in poln energije. Najbolj pa sem zadovoljna s tem, da dobim izplačila tako, kot mi jih je Primož prikazal med svetovanjem. Hvala Primožu!"

Nataša Merzdovnik

"Primož...v pisarni takoj posije sonce, ko vstopi nasmejan in vedno poln energije ter optimističen Primož. Vedno je pripravljen pomagati, dobro svetuje glede zavarovanj, tako na osebni ravni kot tudi za poslovne namene. Jaz sem zelo zadovoljna z njim 🙂 "

Janja Knapič

"Primož je vedno pripravljen pomagati svetovati, ko sam ne veš kaj je prava odločitev. Priskoči z veseljem na pomoč in z nasmehom na obrazu in mirnostjo reši problem, ko tebi stvari uidejo iz rok (kar se nam dostikrat zgodi) :). Mi ga toplo priporočamo. Z veseljem ga "posodimo" tudi drugim."

Glavnik-i

"S Primožem sva se spoznala pred nekaj leti po priporočilu prijatelja. Je zelo temeljit in razgledan zavarovalni agent, ki mi zna vedno dobro svetovati in ne samo prodati zavarovalne storitve."

Marko Kamenšek

V sodelovanju z Zavarovalno zastopniško družbo Smart Money Solutions d.o.o. delujem za naslednje zavarovalnice

Dodatne informacije in ponudba

Stopite z mano v stik prek telefonske številke: +386 40 217 122
ali prek e-maila: [email protected]